Catalog produse
Marci produse

Cofetaria STORY

" Cofetaria casei mele "


Calitatea a fost un obiectiv prioritar, astfel incat, inca de la inceput, clientii o asocieaza constant cu marca firmei.

        De-a lungul timpului aceasta afacere s-a extins, unde clientii stiu ca pot intotdeauna gasi produse execelente de cofetarie si patiserie. Fiecare ingredient este selectat cu cea mai mare atentie, fiind utilizate numai cele naturale.Cofetaria dispune de laborator propriu de cofetarie, cat si de punctul de desfacere propriu, unde comercializam o gama diversa de produse de cofetarie si patiserie. Pentru ocazii speciale (nunti, botezuri, aniversari, majorate, absolviri, sarbatori majore - Paste, Craciun, Anul Nou).

       Brand-ul Story are o oferta generoasa de produse din retete proprii, cat si produse moderne din ingrediente naturale, cuprinzand: prajituri, cozonaci, torturi de nunta, torturi pentru botez, torturi aniversare personalizate la comanda, comenzi cozonaci Paste, Craciun, Anul Nou, miniprajituri si fursecuri.

      Daca doriti sa consultati specialistul nostru in decorarea torturilor sau sa stabiliti o intalnire in vederea discutarii detaliilor pentru tortul dumneavoastra nu ezitati sa ne contactati. Va fi placerea noastra deosebita sa venim in ajutorul dumneavoastra cu idei si decoruri inedite. Preocuparea permanenta pentru sanatatea clientilor ne-a determinat sa facem o selectie foarte riguroasa a ingredientelor folosite si a oamenilor cu care lucram, respectand in acelasi timp si normele europene in domeniul ales. 

      In scurt timp am reusit sa ne impunem pe piata datorita profesionalismului cu care tratam clientii si a calitatii produselor noastre.

      Cofetaria noatra este onorata sa raspunda oricarei solocitari din partea dumneavoastra referitoare la oferta noastra de produse si servicii, care in mod cert va va aduce reale satisfactii.

      

      Cu deosebit respect fata de dumneavoastra,

           Echipa Story

 

 


spacer
Cosul meu

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Cautare
Autentificare

Adresa de email:

Parola:

» Inregistrare cont

» Recuperare parola

Informatii
Website detinut de TARGET PROD S.R.L., CIF: RO33524389, Reg.Com: J4/769/2014